Företagspresentation

 

Några milstolpar:

 • 2007 grundades vårt moderbolag Fasadputsning Kakel och Klinker. (att bara göra villor)
 • 2011 ombildas Fasadputsning Kakel och Klinker till ett AB
 • 2015 grundas FKK Entreprenad AB (att bara göra större entreprenader)
 • 2018 Hemsidorna till dessa två företag slås ihop.

Organisationen

VD:
Har arbetat som fasadputsare sedan 1990, är driven och glad men har hårda krav på de som får utföra arbeten åt FKK (det är bara att läsa omdömen under referenser) Att göra snabba billiga arbeten är inte FKK´s grej, det finns det andra företag som är bättre på. Det har tagit många år att skapa detta bra ryktet om oss, och det arbetar vi väldigt hårt för att hålla, nu är vi ett riktigt starkt team och alla kunder blir väldigt nöjda, EXAKT så som var tanken när han startade verksamheten 2007.

Projektchef:
Gedigna erfarenheter med att hålla i riktigt stora projekt i 100-300 miljoners klassen. Har också arbetat som försäljningschef för Lindab i många år, samt arbetat i många år med att lämna åtgärdsförslag inom putssystem på Sto Scandinavia.

En mycket kompetent person som besöker arbetsplatserna regelbundet och stämmer av med projektledare, arbetsledare och hantverkarna. (över hela vårt arbetsområde)

Projektledare:
Det är dessa som ser till så allt flyter på med material, ställning, följer tidsplaner mm.
Är på plats minst en gång per dag i några timmar på arbetsplatsen och stämmer av.
En av våra projektledare har också mångårig erfarenhet med att arbeta på Sto Scandinavia med att ta fram åtgärdsförslag, detaljer m.m.

Arbetsledare:
Noga utvalda arbetande arbetsledare som är på plats.

UE och Partners:
Vi jagar ej UE för varje projekt, vi använder oss ALLTID av samma folk, så vi redan innan vet att allt kommer till att flyta på smärtfritt på projektet.

Material:

Vi är mer än väl införstådda med alla olika putsleverantörer och kan utföra allas system, men vi har efter många många år märkt att det finns bara ett företag inom putsmaterial som kan sin sak till 100% och detta är STO.

Innan killarna ifrån STO började på FKK entreprenad handlades det enbart av STO, servicen, kompetensen, engagemang, leveranser, detaljritningar m.m. är dessa oslagbara på om man jämför med andra fabrikat

Vad gör vi:

 • Vår huvudsakliga syssla är allt inom fasadputs, fasadrenoveringar, fasadbyten och takbyten. Men samtidigt om det är mer som skall göras gör vi gärna detta och tar totalentreprenaden tillsammans med våra partners, så behöver du bara kontakta oss. Det kan vara: Fönsterbyten, murning, målning mm. Ja, allt som har med det yttre att göra.
 • Vi är specialister på fasadbyten ifrån enstegstätade putsfasader till tvåstegstätade ventilerade putssystem.
  fram tills 2018 har vi bytt enstegstätade fasader på över 200st projekt. När det gäller finish på fasaden, så kan du inte få det bättre än med oss. Våra grabbar har yrkesstolthet!

 

 • Vi tätar/ säkrar upp fasaderna mer än vad systemen kräver, vi vill att våra kunder skall få ett så gediget fint utfört arbete som det bara går.

 

 • Vi slarvar inte till något bara för att det skall gå fort, vi vill ha ert projekt som referenshus och stolt kunna visa upp det för andra kunder (vi vill också kunna lägga ut ert bra omdöme om oss efter avslutat arbete)

 

 • Får du ett pris av oss, är det det som gäller! Vi sänder inte iväg en massa ÄTA rapporter förutom om det dyker upp extrabeställningar ifrån kund, eller dyker upp dolda saker som måste åtgärdas, tex: rötskador.
  Så om du jämför med andra, var NOGA med att titta på vad som är med i offerten/priset.

 

 • Vi tackar OFTA nej till arbeten om det inte får göras på vårt sätt, vi tar inte bara ett arbete för att just få ett arbete, vi skall vara säkra på att vårt utförda arbete håller betydligt mycket längre än vad garantin gäller.
  Finns egentligen inga dåliga system med däremot finns det MÅNGA putssystem som EJ håller i vårt klimat längre, eftersom det är så fuktigt klimat året om nuförtiden. Förr hade vi torra sommar och torra vintrar, den tiden är förbi och man måste då självklart anpassa sig efter detta.

Garantier:

 • Vi lämnar 10 års garanti på utfört arbete och material på fasadsystemen/ takarbeten.

Hur går vi vidare?:

Vi är gärna med på ert första möte, så vi får vara med och utforma projektets alla detaljer (kostnadsfritt såklart), om vi får utföra själva arbetet också. Vi är: Byggsamordnare, Byggprojektledare och vi utför också själva arbetet.

Det är tyvärr inte “bara” att putsa i vårt klimat, det skall hålla i längden också. Pga. Detta är vi mer än gärna med ifrån start på möten.

Vi ser fram emot att du kontaktar oss för nästkommande projekt.